ČEZ Distribuce přijala opatření pro zdárný průběh voleb

ČEZ Distribuce ze Skupiny ČEZ přijala opatření, díky kterým by měl být zajištěn bezproblémový průběh komunálních voleb a voleb do Senátu.

Cílená propagace v Plzni

Společnost zrušila v termínu voleb plánované odstávky elektřiny a posílila počty pracovníků jak v terénu, tak i na call centru a dispečinku pro nenadálé poruchy způsobené nepříznivým počasím.
 
Na celém zásobovacím území společnosti ČEZ Distribuce nebudou v termínech od 5. října, 13:00 hod do 6. října, 24:00 hod. a od 12. října 13:00 hod. do 13. října 24:00 hodin prováděny plánované práce na distribučním zařízení, se kterými by bylo spojeno přerušení nebo omezení dodávky elektřiny (s výjimkou činností poruchové služby a odstraňování případných poruch). Zároveň společnost pro termín konání voleb navýšila počty pohotovostních čet, posílila pohotovosti pracovníků dispečinku a call centra s cílem předejít delším výpadkům z důvodů poruch v distribuční soustavě.

Zároveň ČEZ Distribuce zaslala registrovaným starostům přes portál krizového řízení informace o aktivaci speciálních krizových linek pro případ výpadku elektřiny s žádostí o předání informace do volebních místností.

V případě nenadálého výpadku elektřiny ve volebních místnostech prosím nejprve zkontrolujte jističe v objektu, následně pak také můžou všichni volat na bezplatnou linku ČEZ Distribuce 800 850 860. Dodávky obnovíme v nejkratším možném čase.

ČEZ Distribuce, a. s. ze Skupiny ČEZ provozuje na území České republiky vedení v délce 163 680 km s 3,6 mil. odběrných míst. Společnost působí na území krajů Plzeňského, Karlovarského, Ústeckého, Středočeského, Libereckého, Královéhradeckého, Pardubického, Olomouckého, Moravskoslezského a částečně v kraji Zlínském a Vysočina. Postupnou modernizací, plánovanou rekonstrukcí zařízení distribuční soustavy a proaktivním přístupem stabilně zvyšuje a zajišťuje kvalitní a spolehlivé dodávky elektřiny a plní rostoucí požadavky klientů. Cílenými investicemi do distribučního zařízení je umožňován další rozvoj české ekonomiky a vytvářen prostor investorům a tím i novým pracovním místům v regionech.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
05.10.2018 13:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka