ČEZ Distribuce spouští oznamování odstávek elektřiny a poruch e-mailem a SMS

Jediné, co pro to klienti musí udělat, je se zaregistrovat.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tato služba je zcela zdarma a je určena všem, kteří odebírají elektřinu na distribučním území společnosti ČEZ Distribuce.

„Dosud jsme odstávky oznamovali dle energetického zákona patnáct dní předem způsobem v místě obvyklým, tedy například vylepováním plakátů či na našich webových stránkách. Věřím, že nový způsob nejen zkvalitní naše služby, ale také usnadní život všem našim klientům, ať již z řad domácností či podnikatelů,“ říká Radim Černý, člen představenstva ČEZ Distribuce.

Pro každé odběrné místo zvlášť lze sjednat jednu e-mailovou adresu pro oznamování plánované odstávky nebo jejího zrušení (storna) a jedno telefonní číslo pro oznamování předpokládané doby obnovení dodávky elektřiny po zjištěné poruše.

Možnosti sjednání služby jsou dvě, a to prostřednictvím registrovaného přístupu v Distribučním portále nebo prostřednictvím veřejné webové samoobslužné aplikace na www.cezdistribuce.cz/sluzba. Zde je nutné znát své zákaznické číslo (pro ověření je možnost zdarma zavolat na klientskou linku 800 850 860 nebo zaslat e-mail na info@cezdistribuce.cz). Klienti z řad domácností vyplní datum narození, podnikatelé IČO a dále pak číslo elektroměru nebo číslo odběrného místa nebo EAN. Povinné je uvést e-mail, na který přijde potvrzení o nastavení služby.

Veškeré informace naleznete zde www.cezdistribuce.cz/sluzba

Komentáře

  • Před 4 roky

    Prosim o zaslani EAN cisla.Nemam zadnou fakturu.

  • Před 4 roky

    Prosím o zaslání informací o odstávkách a poruchách elektřiny.
    Helena Porubová Uzavřená 2/1106 Ludgeřovice 74714
    Děkuji .

  • Před 4 roky

    Prosím o zasílání informací o odstávkách případně poruchách elektřiny,děkuji Galíček vladislav Horní Město 37 tel. 608773096 e-mail: vgalicek@seznam.cz

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 05.04.2018 06:00



0 (3)
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka