Chceme navázat na úspěšný podzim, říká Karel Krejčí před Slováckem

V neděli 14. února 2016 začne pro FC Viktorii Plzeň jarní část Synot ligy, ve které budou viktoriáni útočit na titul pro mistra ligy.

Cílená propagace v Plzni

Viktoriáni chtějí na jaře pokračovat ve vítězné sérii, po příchodu trenéra Karla Krejčího vyhráli 11 z celkových dvanácti zápasů. „Příprava sice výsledkově příliš nevyšla, ale klukům věřím a všichni se společně těšíme na start Synot ligy. Už nám to chybělo a chceme navázat na úspěšné podzimní zápasy. Kluci dostali po návratu z Malty den a půl volna a to jim snad dodalo psychickou sílu. Je potřeba ty úvodní zápasy zvládnout a nastartovat sérii, abychom mohli kráčet za naším cílem,“ říká trenér Krejčí.

Pro Viktorii není Slovácko oblíbeným soupeřem, vzájemné souboje většinou končí nejtěsnějším rozdílem a z posledního vzájemného měření sil si tým z Uherského Hradiště odvezl domů bod za remízu 2:2 v Doosan Areně. „Neočekávám jednoduché utkání, protože Slovácko v domácím prostředí předvádí slušný fotbal, chodí na ně lidi a je tam dobrá kulisa. Mají dobrý tým, který je dlouho pospolu, kádr doplňují nadějné hráče z vlastní líhně,“ chválí soupeře kouč Plzně. „My budeme chtít eliminovat jejich největší zbraně a naopak jim nutit náš styl. Je začátek jara, takže to bude hodně náročné. My chceme utkání zvládnout co nejlépe, v přípravě určitě nic nepodceníme. Věřím, že kluci budou hladoví po úspěchu,“ dodává Krejčí.

Po návratu ze soustředění na Maltě jsou všichni hráči připraveni naskočit do zápasu. Jen Václav Pilař stále trénuje individuálně. „Vašek stále trénuje a pomalu se posouvá dopředu. Zbytek týmu je v pořádku a připravuje se na utkání se Slováckem,“ říká hlavní kouč.

Zápas s 1. FC Slovácko se hraje v neděli 14. února od 16 hodin a pár dnů před utkáním řeší trenéři Viktorie ještě několik otazníků v základní sestavě. „Představu samozřejmě mám, ale na jednom nebo dvou postech si to nechám projít hlavou do poslední chvíle. Uvidím, jak kluci budou vypadat na trénincích v tomto týdnu a pak se rozhodnu,“ uzavírá Karel Krejčí.

foto: fcviktoria.cz


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka