Chcete sledovat hokej, ale máte povinnosti? Omluví vás trenér Josef Jandač a Pilsner Urquell

První zápas letošního světového šampionátu v hokeji vypukne už v pátek 5. května v Paříži.

Cílená propagace v Plzni

Národní hokejový tým se postaví proti zkušeným soupeřům z Kanady, o to víc budou fanoušci muset fandit. Našim hokejistům věří i partner české hokejové reprezentace Pilsner Urquell a pro letošní šampionát připravil několik překvapení pro fanoušky, kteří jsou nepostradatelnou součástí českého hokeje.

Během hokejového šampionátu se národ spojuje v jeden tým a všichni by měli fandit společně. Proto pro fanoušky, kteří z nějakého důvodu nemohou být u televizního přenosu, připravil Pilsner Urquell letos speciální omluvný list s podpisem samotného trenéra českého hokejového týmu Josefa Jandače a sládka Václava Berky, kteří společně žádají, aby danému fanouškovi bylo umožněno sledovat zápasy národního týmu. Omluvenku  vystavenou na své jméno mohou fanoušci získat na přípravných zápasech české reprezentace, nebo na stránkách www.pilsner-urquell.cz.

Omluvenku vyzývající k podpoře hokejistů a sledování zápasů dostal osobně od Josefa Jandače i starší obchodní sládek Václav Berka, který si s radostí v době hokejových zápasů odskočí z pivovarské varny k přímému přenosu. „Hokejové zápasy si určitě ujít nenechám a poctivě budu klukům fandit, ale fanoušci v hospodách se o své pivo bát nemusí. Speciální hokejová várka je už uvařená a během zápasů bude v hospodách připravena zpestřit hokejovou atmosféru, “ říká Václav Berka a dodává: „Pro fanoušky jsme zřídili také speciální stránku na webu www.pilsner-urquell.cz, kam mohou během šampionátu napsat vzkazy národnímu týmu. Vzkazy hráčům doručíme přímo do dějiště šampionátu a věříme, že podpora z Čech přímo od fanoušků nabudí hráče při společné cestě za zlatem.“

Kde si můžete na Plzeňském Prazdroji pochutnat?

Zajímá vás, kde si můžete vychutnat lahodné plzeňské pivo a dobré jídlo? Navštivte Švejk restaurant U pětatřicátníků, který je součástí originální české koncepce Švejk restaurantů. V každé restauraci ŠVEJK najdete originální dobové doplňky, které byly součástí prvorepublikových hostinců. Výčepní nosí „švejkovskou čepici", bílou košili, šedé kalhoty a kšandy. Servírky mají červenou sukni a bílou halenku.

Soutěžte o setkání s hráči národního týmu!

Pilsner Urquell zároveň odmění ty největší fanoušky velkým hokejovým zážitkem, který mohou získat díky speciální soutěži. Fanoušci ze tří hospod, z nichž během šampionátu nahrají nejvíce fandících fotek s hashtagem #spolecneprozlato, se po skončení květnových utkání mohou těšit na osobní návštěvu hráčů národního týmu v jejich hospůdce.

Přípravné hokejové zápasy, kde mohou lidé získat speciální omluvné listy

CHG 2017 – České Budějovice
Čtvrtek 27. 4. 2017
Finsko – Česká republika

Sobota 29. 4. 2017
Česká republika – Švédsko
Neděle 30. 4. 2017
Česká republika – Rusko

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka