Cizinec řádil v Železné Rudě. Nevěděl, kde je ubytovaný

Cizinec přicestoval na Šumavu a večer nevěděl kde je ubytován. Poškodil vozidlo a zkolaboval. V protialkoholní stanici poškodil zařízení.

Cílená propagace v Plzni

V Železné Rudě v pondělí 12. února tohoto roku přišel do objektu restaurace třicet minut po osmnácté hodině cizinec a zřejmě si myslel, že je zde ubytován a chtělo se mu spát.

Zaměstnanci jej vyvedli před objekt a vysvětlili muži, že zde ubytovaný není. Muž šel na parkoviště, vzal do ruky špalek a na zaparkovaném vozidle značky Škoda Felicia tímto rozbil čelní sklo a způsobil škodu ve výši 3 500 korun. Přítomní zjistili, že muž upadl do závěje a nereagoval ani nekomunikoval a přivolali zdravotnickou záchrannou službu a policisty.

Po chvíli se cizinec probral a začal být agresivní vůči osobám nacházejícím se v jeho blízkosti. Policisté muže vyzvali, aby se podrobil dechové zkoušce, což nebyl schopen a test, zda neužil návykové látky,  měl pozitivní na amfetamin.

Muž byl převezen do zdravotnického zařízení, a poté do protialkoholní záchytné stanice v Plzni. A v průběhu svého pobytu na záchytné stanici cizinec poškodil dvě matrace.

Policisté zjistili, že devětatřicetiletý cizinec přijel na Železnorudsko v pondělí odpoledne a šel do restauračního zařízení aniž by věděl, kde je přesně ubytovaný.

Policie případ šetří pro podezření ze spáchání přestupku.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 14.02.2018 07:09



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka