Človíček s Nováčkem a Motýlem vyrazí ve čtvrtek na cestu mezi domy na Lochotíně

Človíček s Nováčkem přibrali dalšího kámoše Motýla a ve čtvrtek 21. září vyrazí na další výpravu mezi lochotínskými domy. Začátek akce je naplánován na desátou hodinu dopoledne.

Jarní servisní akce AUTO CB

Trasa, na jejíž start se můžete postavit ve Stacionáři Človíček v Kralovické 35 nebo Domovu Nováček v Rabštejnské 29 nabídne 11 soutěžních zastavení a v cíli nezbytnou sladkou odměnu pro všechny cestovatele.

Impulsem ke spojení sil a  realizaci druhého ročníku výšlapu mezi domy byla opět především blízkost všech tří zařízení a v neposlední řadě i klienti, kterými jsou děti a dospělí lidé s různým stupněm postižení. "A protože chceme, aby si cestu mezi domy opravdu každý užil, tak na trase budou opět připraveny zábavné úkoly jako jízda s vozíky nebo malování obrázků do plotové galerie, ale i doprovodný kulturní program v Človíčku a Nováčku," říká Tomáš Benda z Diakonie Západ.

K tomu aby opravdu nikdo nesešel z cesty a nezabloudil, pomohou děti ze 4. ZŠ, které chodníky po celé její délce vyzdobí křídovými malbami.

"Přijďte 21. září na výšlap mezi domy a pomozte nám překonat velikost loňské plotové galerie, která čítala více jak 200 obrázků. Těšíme se na vás," dodává Tomáš Benda.

 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 20.09.2017 14:09



3 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka