Človíček s Nováčkem vyrazí na výšlap mezi lochotínskými domy

Človíček s Nováčkem vyrazí ve středu 18. září na další zážitkovou výpravu mezi lochotínskými domy a budou nadšení, pokud se k nim přidá co nejvíce spoluvýletníků.

Cílená propagace v Plzni

Začátek akce je naplánován na desátou hodinu dopoledne a trasa, na jejíž start se můžete postavit ve Stacionáři Človíček v Kralovické 35 nebo Domovu Nováček v Rabštejnské 29, nabídne tradičně několik soutěžních zastavení a v cíli nezbytnou sladkou odměnu pro všechny cestovatele.

Opět nebude chybět jízda se speciálními vozíky, malování obrázků do plotové galerie nebo skládání speciálních puzzle třetí pořádající služby Jdeme dál. Celou akci zahájí v 10 hodin kulturní program před šapitó v Domově Nováček, kde vystoupí například děti z 1. ZŠ  s pásmem písní tlumočených do znakové řeči. Celý den pak zakončí koncert Dětského pěveckého sboru Jiřičky Plzeň a kapely S.O.N. Tradičně bude možné nahlédnout do interiérů obou zařízení a zjistit něco více o životě dětí a dospělých s různou formou mentálního postižení.

K tomu, aby opravdu nikdo ve spletitých sídlištích nezabloudil, již tradičně pomohou děti ze 4. ZŠ, které chodníky po celé trase vyzdobí křídovými malbami. Přijďte 18. září na výšlap mezi domy a pomozte nám překonat velikost loňské plotové galerie, která čítala více jak 500 obrázků.

Záštitu nad akcí převzala starostka MO Plzeň 1 Ing. Helena Řežábová.

Takovýto výšlap je možné absolvovat jen jednou v roce, tak využijte ideální konstelace.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 17.09.2019 08:09



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka