Colton Yellow Horn končí v týmu Indiánů

Kanadský útočník Colton Yellow Horn už nebude ve své hokejové kariéře pokračovat v plzeňském dresu. Na žádost hráče byla jeho smlouva předčasně ukončena k sobotnímu dni.

Jarní servisní akce AUTO CB

Colton Yellow Horn přišel do Plzně s velkými očekáváními před letošní sezónou ze Znojma, kde se stal nejlepším hráčem EBEL ligy a výrazně pomohl Orlům v loňské sezóně až do finále. V letošním roce naskočil v plzeňském dresu do 11 utkání v rámci Tipsport extraligy, ve kterých dal čtyři branky.

„Po pátečním utkání mi volal Coltonův agent s žádostí o ukončení kontraktu. Dnes ráno přišel sám Colton, že to není takové, jak si to představoval. Když tu nechce pokračovat, tak nemá cenu jej nějakým způsobem tady držet. K dnešnímu dni tak byla ukončena spolupráce,“ říká k odchodu Yellow Horna sportovní manažer a trenér Tomáš Vlasák.

Plzeňský útok tak přišel o jedno z hráčů, kteří měli být tahouny. „Hledáme pořád nějaké hráče nejen místo Coltona, ale momentálně ta situace není jednoduchá a trh nenabízí příliš možností. Nechceme vzít jen tak někoho. Musíme být přesvědčeni, že nám nový hráč pomůže,“ uvádí Tomáš Vlasák.

foto: hcplzen.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 22.10.2016 21:30



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka