ČSAD autobusy Plzeň opouští dlouholetý ředitel Miroslav Hucl

Od 1. ledna 2016 došlo ve firmě ČSAD autobusy Plzeň a.s. ke střídání na pozici ředitele společnosti, jímž se nově stal Ing. Jaroslav Vejprava. Dosavadní dlouholetý ředitel Miroslav Hucl odchází z vlastního rozhodnutí do důchodu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ing. Jaroslav Vejprava nastoupil do společnosti ČSAD autobusy Plzeň již od 1. prosince 2015, aby na měsíc zaujmul funkci poradce ředitele u naší společnosti.  Jeho předchozím působištěm byl Krajský úřad Plzeňského kraje, kde byl od roku 2001, kdy došlo ke vzniku krajů, vedoucím odboru dopravy a silničního hospodářství.

Ing. Vejprava se narodil v říjnu 1962, je ženatý, v současnosti žije v Holýšově. Vystudoval Vysokou školu dopravy a spojů v Žilině. Je držitelem i řidičského oprávnění pro autobus.

V podniku ČSAD autobusy Plzeň a.s. však působil už v letech 1996 až 2001, před nástupem na Krajský úřad. Zastával funkci vedoucí referent dopravy.
Naopak pan Miroslav Hucl stál v čele akciové společnosti ČSAD autobusy Plzeň od jejího začátku 1. dubna 1993, když předtím pracoval od roku 1983 již také ve státním podniku ČSAD Plzeň na dopravním útvaru.

Nyní bude pan Hucl ještě do konce června 2016 působit jako poradce nového ředitele. Pak chce již skutečně odejít na zasloužený odpočinek a věnovat se konečně více rodině a svým zájmům.

Ke slavnostnímu uvedení Ing. Vejpravy do funkce došlo v pondělí 11. ledna 2016, kdy společnost navštívil předseda představenstva JUDr. Ing. Zdeněk Zemek a členové představenstva Alexandr a Zdeněk Zemkovi.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 14.01.2016 10:09



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka