Daikin letos vyplatí zaměstnancům nejvyšší bonusy ve své historii

Plzeňskému Daikinu se daří. Svým zaměstnancům letos vyplatí mimořádné prémie v celkovém objemu 37,5 milionů korun.

Cílená propagace v Plzni

Celkové roční bonusy pro zaměstnance tak letos budou nejvyšší v historii závodu. Oproti minulému roku se jedná o 12% navýšení. Výše vyplacených bonusů se odvíjí od dobrých hospodářských výsledků společnosti. A díky navyšování výrobních kapacit nabírá nepřetržitě nové zaměstnance.

35 milionů z hospodářského výsledku a 2,5 milionu za letní sezónu
Plzeňský Daikin ví, jak si udržet stávající zaměstnace a jak získávat nové v době, kdy má Česká repubika rekordně nízkou nezaměstnanost. Řešením je dobré finanční ohodnocení a velmi zajímavé bonusy. „Klimatizační jednotky, které nejen vyrábíme, ale v našem vývojovém centru zároveň i vyvíjíme, mají velmi dobré prodeje po celém světě. Proto se dělíme o tyto úspěchy v podobě bonusů v průběhu celého roku. A nyní před Vánocemi to pracovníci obzvláště oceňují,“ uvádí Jan Voch, správní ředitel plzeňského Daikinu, a dodává: „Bonusy jsme udělovali i za letošní zvládnutí náročné letní sezóny, když jsme mezi zaměstnance rozdělili již dva a půl milionu korun.“

Široká škála benefitů i teambuildingů
Vedení Daikinu dlouhodobě usiluje o to, aby byl plzeňský závod stále atraktivnějším zaměstnavatelem v době, kdy na trhu práce není dostatek pracovníků. Zaměstnancům v současné době proto poskytuje celkem 23 benefitů. Patří mezi ně např. příspěvek 20 000 korun pro nové zaměstnance, kteří zdárně projdou zkušební dobou, možnost pružné pracovní doby, příspěvek na penzijní připojištění, životní pojištění, různé finanční bonusy, obědy za 22 korun, vzdělávací kurzy nebo 3 firemní autobusové linky pro pracovníky ze vzdálenějších lokalit. I díky tomu plzeňský Daikin v letošním roce dosud přijal 220 nových kvalifikovaných pracovníků.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 17.12.2019 14:09



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka