Daikin otevřel designovou zastávku ve tvaru klimatizace

Vedení společnosti Daikin společně s primátorem města Plzně Martinem Zrzaveckým slavnostně přestřihli pásku u unikátní zastávky MHD ve tvaru klimatizace.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na tomto designovém a architektonickém díle se podílel známý architekt Pavel Šticha. Zastávka je umístěna vedle výrobního závodu a slouží nejen zaměstnancům společnosti Daikin.  

Ve spolupráci se společností Daikin, jednoho z nejvetších světových výrobců klimatizačních jednotek, a města Plzeň byla  pokřtěna nová zastávka MHD s výstupem ve Folmavské ulici. První skici nové zastávky vznikly už před dvěma lety, kdy se projektu ujal Ing. Arch. Pavel Šticha. Slavnostního ceremoniálu se zúčastnil i primátor Martin Zrzavecký, jenž ji přestřižením pásky symbolicky otevřel veřejnosti.

„Hlavní motivací k vybudování této unikátní zastávky byli hlavně naši zaměstnanci, kterým již teď zajišťujeme tři firemní autobusové linky. Cílem není pouze usnadnit dostupnost, ale také zpříjemnit čekání v prostoru designové zastávky,“ říká Jan Voch, provozní ředitel společnosti Daikin.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 21.06.2018 06:45



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka