Daikin už popáté v sobotu pořádá Family Day

V sobotu šestnáctého září se opět otevřou dveře plzeňského areálu předního výrobce klimatizací Daikin. Pro téměř 1 900 zaměstnanců, jejich rodiny a děti bude připravený bohatý program.

Cílená propagace v Plzni

Letošní aktivity se ponesou v duchu zimy a doby ledové, v areálu bude navezený umělý sníh, ledová socha a děti si budou moct užít tematickou stezku.

Už tradičně se zaměstnanci můžou těšit na prohlídky výrobní haly, letos poprvé rozšířené o prohlídku vývojového centra a laboratoří. Návštěvníci tak budou mít jedinečnou příležitost se podívat, jak se jednotky v komorách testují.
Stejně jako loni, i letos bude možnost si na místě prohlédnout tanky a vojenskou techniku. Letošní novinkou bude ukázka tankové bitvy, show a dočasná střelnice. Na akci zahraje kapela W-Band a na návštěvníky bude čekat občerstvení. Family Day oficiálně zahájí proslovem jednatel společnosti, pan Tetsuya Baba.

Daikin při přípravě programu myslel i na děti všech věkových kategorií. Bude pro ně připravena tematická zimní stezka, divadelní představení a prolézačky. Nejmladší děti ocení skákací hrad, obří skluzavku a možnost projet se na koních.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
15.09.2017 07:10



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka