David Koller zahraje ve středu v Domažlicích

Chci zas v tobě spát, Amerika nebo Gypsy Loveakusticky. David Koller v Domažlicích zahraje se svou kapelou unplugged koncert.

Cílená propagace v Plzni

Jeden z nejúspěšnějších českých hudebníků David Koller potvrzuje, že jeho vystoupení patří mezi nejžádanější akce. Po loňské vyprodaném halovém turné s Lucií a třiceti vyprodaných sólových akustických koncertech se rozhodl, že bude ve speciálním unplugged turné pokračovat i letos. V rámci něj dorazí se svojí skvělou kapelou i do Domažlic. Ve velkém sále MKS vystoupí 20. února. Vstupenky jsou v předprodeji na idomazlice.cz.

Program koncertu bude stát na Kollerových hitech v akustickém aranžmá. Během večera zazní například Chci zas v tobě spát, Troubit na trumpety by se nám líbilo, Gypsy Love, Amerika, Recidivanebo Lovec střelec doktor&vědec. „Návštěvníci koncertů uslyší svoje oblíbené písničky trochu jinak, než jak je znají třeba z letních festivalů a velkých koncertů. Kvůli intimnější atmosféře bude koncert na sezení,“ říká Kollerův manažer Tomáš Staněk.

Na podiu budou muzikanti střídat dvoje bicí, perkuse, čtyři kytary a klavír. „Ve stejné sestavě hrajeme dlouho, jsme sehraní, rádi zkoušíme nové věci a akustické turné pro nás bylo výzvou. V kapele je to samý jazzman se srdcem rockera, tak konečně dostanou prostor,“ říká s úsměvem David Koller, kterého na pódiu doplní kytarista Michal Pelant, baskytarista Marek Minárik, bubeník Adam Koller, perkusionista Viťa Halška a hráč na kytaru a piáno Matěj Belko.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 19.02.2019 12:01



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka