Denis i Jakub Kindlové budou pokračovat v Plzni!

Bratrská souhra Jakuba a Denise Kindla v Plzni bude pokračovat i v nadcházející sezóně, oba totiž v Plzni uzavřeli smlouvu na další rok.

Cílená propagace v Plzni

Návrat Jakuba Kindla (31) do Plzně je vítanou vzpruhou pro zadní řady Škody Plzeň, které před časem opustili Michal Moravčík s Davidem Skleničkou. Zkušený obránce, který do Plzně přišel v průběhu loňské sezóny, se dohodl na pokračování na západě Čech.

„Jsme samozřejmě moc rádi, že se o odchodu dvou klíčových beků Kuba vrací,“ řekl sportovní manažer Tomáš Vlasák. „Kuba chtěl ještě zkusit nějaký tryout v NHL, ale nakonec jsme se dohodli na jeho pokračování u nás. Smlouvu má na příští sezónu,“ doplnil Vlasák. Jakub Kindl se připravuje individuálně a k týmu se připojí ve chvíli, kdy půjde na led.

Do přípravy se spoluhráči už naopak naskočil útočník Denis Kindl (25), který v Plzni rovněž uzavřel smlouvu na jeden rok. „I tady jsme moc rádi, že se nám povedlo spolupráci prodloužit,“ komentoval druhý podpis spokojený Vlasák. „Denis loni začal výborně, pak ho bohužel zbrzdilo zranění, ale v play off znovu ukázal, jak umí být platný.“ Mladší z bratrů Kindl nasbíral ve 42 zápasech základní části 14 bodů (5+9), další čtyři body (3+1) přidal v 10 utkáních play off. 

foto: hcskoda.cz

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka