Dětem z Centra Hájek udělal dárky radost i primátor

Primátor města Plzně Martin Zrzavecký navštívil ve čtvrtek Centrum Hájek, které nabízí komplexní služby v oblasti sociální denní péče a zaměřuje se na intenzivní léčebnou rehabilitaci dětí s postižením od jednoho roku do 15 let věku.

Jarní servisní akce AUTO CB

Primátor si nejprve prohlédl zařízení, poté se zúčastnil Mikulášské besídky, kterou připravil personál centra pro své dětské klienty. Radost dětem udělala nejen nadílka z rukou čerta, anděla a Mikuláše, ale také dárky, které s sebou přivezl primátor. Každé dítě od něj dostalo mikulášský balíček, pro centrum město zakoupilo nejrůznější rehabilitační pomůcky v hodnotě 20 tisíc korun.

Město Plzeň Centrum Hájek podporuje dlouhodobě, a to mnoha způsoby, mimo jiné i prostřednictvím grantového programu sociálních služeb města Plzně. Centrum Hájek je projekt Asociace pro pomoc handicapovaným dětem, která vznikla na konci roku 2010. Založili ji rodiče pečující o těžce postiženého chlapce Samuela. Centrum vzniklo na základě neuspokojené poptávky sociálních a rehabilitačních služeb pro handicapované děti. Dnes pod tímto názvem působí denní stacionář pro děti do 15 let a centrum intenzivní léčebné rehabilitace TheraSuit.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 06.12.2016 06:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka