Diakonie Západ během sbírkových dnů osvěžuje šest měst v kraji

Charitativní sbírková kampaň Voda pomáhá opět na sklonku května osvěžuje města v Plzeňském kraji.

Cílená propagace v Plzni

Voda pomáhá klientům Diakonie Západ tam, kde chybí dostatečná podpora sociálních služeb a jejich dostupnost od státu, kraje či obcí. Je ve své podstatě "vnitřní nadací" Diakonie Západ, která rozděluje 100% získaných prostředků tzv. projektům na vodě. Dobrovolníky a zaměstnance naší organizace budete moci potkat, počínaje pondělím 27. května, postupně v ulicích měst Plzně, Klatov, Přeštic, Domažlic, Rokycan a Horšovského Týna. Získané peníze podpoří především rozsáhlou rekonstrukci hlavní budovy Domova Radost.

"Pro všechny žíznivce máme připravenou naši speciální pramenitou vodu. Není nijak upravovaná ani dochucovaná, a tím je v ČR jedinečná, stejně jako naše kampaň. Za cenu třicet korun ji od nás může získat každý, kdo v ulicích města potká naše kolegy či dobrovolníky v tričkách kampaně," říká Tomáš Benda z Diakonie Západ.

Dárci opět získají nejen kvalitní vodu, ale zároveň mohou vyhrát týdenní pobyt pro celou rodinu na přehradě Hracholusky v soutěži „Pošleme Tě k vodě!“. Podmínkou je vyplnění soutěžního kupónu na letáčku, který dárce získá k lahvi s vodou.

Napít se pro dobrou věc můžete ve městech:

Plzeň – 27. a 28. května v ulicích města,

Přeštice – 29. května na Masarykově náměstí a v ulicích města

Klatovy – 29. května v ulicích města,

Domažlice – 30. května v ulicích města, 1. června na akci Město dětem v letním kině,

Rokycany – 31. května v ulicích města

Horšovský Týn – 3. června v ulicích města.

V loňském roce kampaň  Voda pomáhá přinesla více jak 300 000 korun pro klienty Diakonie Západ. "Mohli jsme tak zakoupit například speciální autosedačku pro děti s kombinovaným postižením, hradit dopravu klientů do denních stacionářů nebo umožnit natočit vlastní biják „Růžový zločin“ dětem z pěstounských rodin. Proměnili jsme tak život několika stovek lidí, kteří se bez podpory a péče v každodenním životě neobejdou," dodává Tomáš Benda.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 27.05.2019 14:07



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka