DRAHOKAMY ČASU - Václav Ekstein, obec Tlučná, Plzeňský kraj

Životní příběh člověka a jeho jedinečnost je hlavní podstatou nového projektu CPOS Město Touškov.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pan Václav si moc rád povídá a vzpomíná na to, co ve svém životě prožil. Pan Václav v našem Domě s pečovatelskou službou v obci Tlučná žije již řadu let. Letos oslavil již 91. narozeniny. Byl moc rád, že získal možnost být prvním naším klientem, s kterým byl natočen spot Dimant času.  Pan Václav měl opravdu pestrý život.

Manželé Milada a Václav Eksteinovi, dne 15. 9. 2015 oslavili 70 let společného manželství. Pan Václav v Diamantu času předal poselství pro budoucí generace. Moudrost, těžkosti a radosti doby minulé s porovnáním jak se žije dnes.

Jaký přínos bude mít projekt.

Vytváření pozitivního klimatu v organizaci. Projekt přispěje k informovanosti a vztahovému propojení jednotlivých pracovníků org., což přispěje ke vzájemnému porozumění a skutečné spolupráci a ne jen k formálnímu plnění povinností. Zkvalitňováním našich služeb, zvyšováním pozitivního vnímání veřejnosti o naši org., zlepšováním spolupráce a navazováním nových partnerství, očekáváme upevnění naši pozice v konkurenčním prostředí.

Projektem reagujeme na některé potřeby našich klientů; zároveň užší kontakt sklienty během projektu nám možní blíže poznat další potřeby klientů, což napomůže ke zkvalitnění našich služeb.

Zvýšením povědomí veřejnosti o naší organizaci a zvýšením pozitivního vnímání veřejnosti o našich službách a doufáme, že projekt přispěje k získání nových zákazníků.

Přínos pro veřejnost

Zároveň sledujeme hledisko společenské. Zachytíme životní příběh klienta, jeho minulost a budeme hledat poselství pro naše děti a budoucnost. Projektem chceme ještě více rozvíjet tyto dvě oblasti našich aktivit – propagaci a informovanost a zkvalitňování služeb, a tím zvýšit spokojenost klientů a upevnit pozici vkonkur. prostředí.

Natočený Diamant času (spot) bude využit pro spolupráci se základními školami – besedy na téma stáří Životní poselství člověka, jeho jedinečnost. Spolupráci budou koordinovat koordinátorky středisek. Rozvine spolupráci se školami a školkami. Budeme iniciovat besedy seniorů a veřejnosti.

Realizace spotu: http://no-limit-studio.cz/ za významnou pomoc s realizací CPOS Město Touško děkuje Pertu Svobodovi, Janu Rousovi, Veronice Šlajsové, moderátorovi panu Prokšovi a všem dalším členům týmu. Významné poděkování také patří pečovatelkám z obce Tlučná.


Lenka Šeflová, ředitelka

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka