Díky memorandu získají školy zdarma obklady a dlažbu

Plzeňský kraj a společnost Lassesberger uzavřeli memorandum o vzájemné spolupráci, díky kterému každý rok společnost daruje kraji obklady a dlažby v hodnotě 300 tisíc korun. Ty budou využity při stavbách a rekonstrukcích budov škol, které Plzeňský kraj zřizuje.

Cílená propagace v Plzni

„Těší mě, že významné společnosti v našem regionu mají zájem o spolupráci a chtějí podpořit zlepšení stavu školních budov a objektů, kde se vzdělávají mladí lidé,“ uvedl při podpisu memoranda hejtman kraje Josef Bernard.

„Podpora společnosti Lassesberger dojednaná v memorandu každý rok pomůže vybavit kvalitními obklady a dlažbou jeden z objektů, kde sídlí naše školy,“ dodává náměstkyně hejtmana Marcela Krejsová s tím, že bude v každé rekonstruované budově umístěna jedna speciálně vyrobená dlaždička, která bude obsahovat logo Lassesbergeru.

„Rádi bychom touto cestou vzkázali i ostatním krajům, že jsme otevřeni spolupráci, nicméně Plzeňský kraj má díky memorandu jistou exkluzivitu. Působíme v tomto regionu a jsme rádi, že se spolupráci s Plzeňským krajem podařilo domluvit a dnes stvrdit podpisem,“ říká jednatel společnosti Lassesberger Roman Blažíček.

V memorandu se uvádí, že podmínkou každého dílčího daru bude projednání a schválení Radou Plzeňského kraje s tím, že následně bude uzavřena darovací smlouva. Plzeňský kraj zajistí, aby ve škole, kde budou tyto keramické obklady a dlažby použity, byla umístěna informace o darování s logem Lassesberger, a to na přístupném a důstojném místě.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka