Divadelní léto nabízí vánoční vouchery a zve na pondělní setkání se Cyranem Michalem Dlouhým

Festival Divadelní léto pod plzeňským nebem chystá na příští rok inscenaci Cyrano s Michalem Dlouhým v titulní roli. Stejně jako v předchozích letech nabízí možnost využít jako dárek pod stromeček vouchery na představení Cyrana.

Cílená propagace v Plzni

Ta se budou odehrávat v červenci 2018. Voucher platí i na reprízy loňské úspěšné tragikomedie Akvabely. S představiteli obou inscenací i týmem festivalu se diváci mohou setkat na akci Divadelní léto pod vánočním nebem, v pondělí 11. 12. 2017 od 19 hodin v Café Papírna, Zahradní 173/2. Vstupné je 50 Kč.

Setkání s Divadelním létem navazuje na loňskou sérii večírku k 10. výročí festivalu, na kterých si diváci postupně připomínali inscenace z minulých let. „Tentokrát zveme naše fanoušky na setkání s novinkou, kterou teprve připravujeme. Režisérem inscenace bude Plzeňan Ivan Řezáč. Spolu s Michalem Dlouhým si v Cyranovi zahraje třeba Kamil Halbich, náš skvělý Don Quijote, se kterým se v Papírně také potkáte, stejně jako se Zdeňkem Rohlíčkem, Filipem z Akvabel, a dalšími herci, herečkami a členy týmu,“ říká umělecký ředitel festivalu Divadelní léto Vilém Dubnička. Kromě moderovaného povídání s tvůrci se návštěvníci mohou těšit na živou hudbu v podání herecké kapely, oblíbenou tombolu a také na vánoční překvapení…

Vánoční vouchery Divadelního léta mají několikaletou tradici, v minulosti ale festival nikdy neprozradil premiérovou inscenaci, která se následující rok hrála. „Vouchery si kupovali především naši fanoušci, kteří věřili, že je náš výběr nezklame. Letos jsme ale velmi rádi, že již můžeme zveřejnit titul, navíc s tak atraktivním obsazením,“ upozorňuje ředitelka Divadelního léta Marcela Mašínová. Vouchery na Cyrana a Akvabely bude možné na jaře 2018 proměnit v konkrétní vstupenky, datum představení a místo v hledišti si majitelé voucherů budou moci vybrat přednostně, ještě před spuštěním předprodeje.

Cyrano
Romantický příběh čisté a marné lásky až za hrob, opravdového přátelství, nefalšovaného hrdinství, odvahy a cti řadí Cyrana už několik století na špici světové klasiky. Dramatická báseň Edmonda Rostanda patří k vrcholům francouzského dramatu. Michal Dlouhý jako Cyrano na festivalu Divadelní léto pod plzeňským nebem 2018 je spojení, které slibuje nevídaný zážitek.
Režie: Ivan Řezáč, Scéna: Petr Kolínský, Šerm: Karel Basák, Hrají: Michal Dlouhý, Kamil Halbich, Petr Konáš, Antonín Procházka ml. a další.

Divadelní léto je největším open air divadelním festivalem v Plzeňském kraji, v posledních letech se jeho návštěvnost ustálila na více než 8 000 diváků. Festival každoročně zasazuje do kulis historického centra Plzně vlastní originální inscenaci.

Vstupenky na akci Divadelní léto pod vánočním nebem v ceně 50 Kč i vánoční vouchery v ceně 250 – 490 Kč lze zakoupit prostřednictvím www.goout.cz.
Vstupenky na Divadelní léto pod vánočním nebem v ceně 50 Kč budou v prodeji také v Papírně 11. 12. 2017 před akcí.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka