V úterý začínají dny otevřených dveří na ekonomické fakultě

Fakulta ekonomická Západočeské univerzity v Plzni přivítá zájemce o studium v úterý 17. ledna v univerzitním kampusu ZČU v Plzni na Borech a v pátek 20. ledna v budově fakulty v Chebu.

Cílená propagace v Plzni

Fakulta nabízí i studium v zahraničí

V Plzni se zájemci o bakalářské studium sejdou v 9 a 10.30 hod. v posluchárně EP 110, kde jim proděkanka pro studijní záležitosti Hana Kunešová a proděkan pro vnější vztahy a zahraniční mobility Jiří Preis poskytnou informace o studijních oborech, možnostech studia v zahraničí a přijímacím řízení. Součástí Dne otevřených dveří bude také prohlídka kampusu ZČU a prezentace společnosti SCIO s informacemi o Národní srovnávací zkoušce, která na fakultě ekonomické od letošního roku tvoří volitelnou část přijímacího řízení a uchazeč za ni může získat bonusové body. Uchazečům o navazující magisterské studium pracovníci fakulty poskytnou informace v posluchárně EP 110 od 12 hodin.

Cheb vás zve ve čtvrtek

Obdobný program fakulta nabídne i ve své budově v Chebu v posluchárně CD 254, kde bude Den otevřených dveří probíhat v pátek 20. ledna. Zájemci o bakalářské studium se všepotřebné dozvědí v 10 a 15 hodin, uchazeči o navazující magisterské studium ve 13 hodin.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka