Do Plzně míří Baník, policie je v pohotovosti

Ve středu se bude konat fotbalové utkání mezi mužstvy FC Victoria Plzeň a FC Baník Ostrava.

Jarní servisní akce AUTO CB

V souvislosti s konáním fotbalového utkání MOL Cup 2018/2019 mezi mužstvy FC Viktoria Plzeň a FC Baník Ostrava, které proběhne ve středu 31. října 2018 od 18.00 hodin v Doosan Aréně v Plzni, připravilo Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje bezpečnostní opatření k zajištění klidu a veřejného pořádku.

Na dodržování veřejného pořádku a bezpečnosti, především v bezprostřední blízkosti fotbalového stadionu, budou dohlížet nejen policisté z pořádkové policie i dalších útvarů a antikonfliktní tým.

Dopravní policisté se ve větší míře zaměření na bezpečnost a plynulost silničního provozu i na parkování v blízkosti stadionu. "Tímto žádáme fanoušky fotbalového utkání, aby parkovali na vyhrazených parkovištích a respektovali pokyny policistů a dopravní značení i omezení," říká policejní mluvčí.

Fotbalové utkání bylo vyhodnoceno ze strany policie jako vysoce rizikové a přípravě bezpečnostního opatření policisté věnovali maximální pozornost. Policisté budou situaci monitorovat před zápasem, v jeho průběhu i po skončení utkání, kdy budeme průběžně shromažďovat a vyhodnocovat zjištěné aktuální informace. V případě narušení veřejného pořádku jsou policisté připraveni okamžitě zasáhnout.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka