Užijte si v neděli unikátní kouzelnickou show pro celou rodinu

Strhující, nevšední a dosud neviděná. Přesně taková je nová show kouzelníka Davida Kozloka s názvem Believe in MAGIC. Velké iluze, krásné asistentky a interaktivní kouzla pro malé i velké.

Jarní servisní akce AUTO CB

První pojízdná kouzelnická produkce v Čechách vůbec poprvé navštíví i Plzeň.

10.února totiž Kozlok se svým týmem zakotví v kulturním domě JAS na Slovanech. V programu, který začíná ve 14hodin, se prý děti naučí i čarovat.

„Je to moje životní dílo. Začínal jsem před 14 lety kouzlit s šátky pro děti ve školce. Dneska propíchávám krásné asistentky v bednách jako Pavel Kožíšek. Je to splněný sen. Baví mě udivovat všechny věkové kategorie napříč celou republikou. Povedlo se nám spojit malinká kouzlíčka s těmi největšími světovými iluzemi. Diváci si se mnou budou moci zahrát hru, ve které nemůžou nikdy vyhrát. Dále se můžou těšit na artisty, kteří se dokáží převléknout během tří vteřin. Navíc jako jediný v republice naučím děti i nějaké to kouzlo na cestu domů. Chci je inspirovat k tomu, aby je magie bavila jako kdysi mě. Kdo přijde, nebude litovat.“ prozrazuje k akci samotný kouzelník David Kozlok.

Vstupenky na akci, která je podle organizátorů vhodná pro celou rodinu, je možné rezervovat na telefonu 725 931 266. Cena vstupného je 200 Korun za každou příchozí osobu. Občerstvení bude zajištěno na místě, stejně jako prodej kouzelných suvenýrů.

Sledujte událost: https://www.facebook.com/believeinmagicshow/

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka