Moving Station připravuje na středu předvolební debatu

Společnost Tady a teď ve spolupráci s Moving Station zvou na předvolební debatu s názvem „Sociální a školská politika města Plzně“.

Cílená propagace v Plzni

Debata proběhne 19. 9. 2018 od 18:00 v prostorách Moving Station.  

Volby do zastupitelstva města Plzně se blíží a stejně jako před 4 roky před nimi proběhne předvolební debata spojená s oblastmi školství a sociálních věcí. „Jako organizátoři debaty jsme si oblast školství a sociálních věcí vybrali jednoduše proto, že se jimi dlouhodobě zabýváme i na úrovni poskytovaných služeb,“ vysvětluje hlavní důvod Miroslav Gažák, ředitel pořádající SPOLEČNOSTI TADY A TEĎ. 

Návaznost na debatu z podzimu 2014 lze sledovat i v dalších ohledech. Moderátorem předvolebního klání bude opět Mgr. Martin Šimáček, ředitel Institutu pro sociální inkluzi a bývalý dlouholetý ředitel vládní Agentury pro sociální začleňování. Z debaty opět vznikne audiovizuální záznam, který bude veřejně dostupný. 

Debata začne 19. 9. 2018 v 18:00 a její předpokládaný konec bude v 19:30. Místem konání je Moving Station na adrese Koperníkova 574/56, Plzeň. „Vstupné je zdarma a v debatě bude vyhrazen také prostor pro dotazy z publika,“ upřesňuje Miroslav Gažák. 

Seznam potvrzených účastníků debaty (ke dni 12. 9. 2018, 12:00):

- Mgr. Michal Vozobule (TOP 09) - Ing. Václav Štekl (KSČM) - Bc. David Šlouf MBA (ODS) - Mgr. Pavel Janouškovec (KDU-ČSL) - Mgr. et Mgr. Lucie Kantorová (ANO 2011) - Mgr. Magdaléna Daňková (Česká pirátská strana)

S dalšími oslovenými politickými stranami pořádající organizace zůstává v kontaktu. Počet účastníků debaty nemusí být finální. 

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka