Do Ruska nepojedou tanky ale plechovky s pivem

Snad každý Čech je hrdý, když v zahraničí narazí na české pivo Pilsner Urquell nebo tam uslyší chválu na české hokejisty. A právě proto vzniklo spojení těchto dvou fenoménů, aby na nadcházejícím mistrovství světa v hokeji s hrdostí reprezentovaly to nejlepší, co v České republice máme.

Cílená propagace v Plzni

Do várky plzeňského ležáku pro nadcházející šampionát přidali zasloužilí hokejoví reprezentanti pomyslnou špetku národní hrdosti a vyslali Pilsner Urquell společně pro české zlato do českých hospod ido Moskvy. Navíc nejen vtradiční podobě, ale také v limitované sérii plechovek v „hokejových dresech“ národního týmu.

Hokejisté zlaté generace, úspěšní hokejoví reprezentanti Milan Hnilička, Petr Čáslava aJaroslav Špaček dokončili sesládkem Václavem Berkou várku piva Pilsner Urquell určenou pro české fanoušky doma i vMoskvě, aby jim zpříjemnila chvilky napětí během Mistrovství světa vhokeji vMoskvě. „Pokaždé, když jsem se při svém angažmá vNHL dostal kplzeňskému pivu, zažíval jsem taky pocit sounáležitosti a hrdosti, že pocházím z České republiky a vmém případě i přímo z Plzně,“ komentoval svou přítomnost Jaroslav Špaček, hokejový medailista olympijského Nagana.

Již za necelý měsíc se tak české hospody naplní, aby všichni mohli společně fandit našemu týmu na letošním Mistrovství světa vlednímhokeji. Zkrátka nepřijdou ani fanoušci a hokejisté vMoskvě, ke kterým Pilsner Urquell doputuje také.

„Původně jsme chtěli vyslat do Ruska tanky – ovšem ne ty, co známe z historie, ale pořádné české, pivní. Nakonec ale pošleme hokejové plechovky a sudy, vnich pivo se špetkou národní hrdosti od našich sládků a hokejistů. Ta bude jistě letos v Rusku potřeba,“ říká Luděk Baumruk, manažer značky Pilsner Urquell. Pilsner Urquell samozřejmě myslí i na ty, kteří nemohou vyrazit fandit do hospod ani na šampionát, apřipravil pro ně limitovanou edici plechovek s hokejovou tématikou.

I fanoušci budou mít možnost poslat své vzkazy a přání našim reprezentantům do Moskvy. Pilsner Urquell připravuje překvapení ve formě tour po osmi českých městech, kde fanoušci mohou své pozdravy napsat na 2 metry vysokou plechovku Pilsner Urquell. Tu pak společně se soudkem a pozdravy od hokejových legend i fanoušků plzeňský pivovar pošle hokejistům do Českého domu v Moskvě, aby i přesvelkou dálku mohli cítit podporu a hrdost Čechů.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 14.04.2016 04:50




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka