Do Škodalandu se chystá dětský překážkový běh

Spolek Kukačky, z. s., připravuje ve spolupráci s Městským obvodem Plzeň 3 běžecký překážkový závod pro děti Škodaland Race Junior.

Jarní servisní akce AUTO CB

Poběží se po vyznačené trase v nerovnoměrném terénu, který prověří nejen jejich fyzickou zdatnost, ale také psychickou odolnost při překonávání překážek s různou obtížností.

„Akce s názvem ŠKODALAND RACE JUNIOR se bude konat v neděli 10. června 2018 v prostorách multifunkčního areálu Škodaland v Českém údolí u Borské přehrady a bude se skládat ze dvou částí – hlavní části, tedy samotného závodu a vedlejší části, což je doprovodný program ve formě soutěží, různých vystoupení a dalších zábavných nabídek“, informuje Michal Boháček, organizátor sportovní akce. „Stejnou trať absolvují i hendikepované děti, na které čekají stejná ocenění a odměny, jako na jejich zdravější kamarády“, dodal Michal Boháček.

Závod bude probíhat v jednotlivých kategoriích a to 4-5 let, 6 -7 let, 8 - 9 let, 10 - 11 let a 12 - 13 let. Registraci závodníka je třeba provést na webových stránkách závodu www.skodalandracejunior.cz, kde jsou k dispozici i Soutěžní podmínky. Samotný start závodu proběhne v areálu ŠKODALAND u Borské přehrady. Registrace na místě, pak musí být provedena nejdéle jednu hodinu před startem každé z kategorií. Při registraci se odevzdají vytisknuté, vyplněné a podepsané Soutěžní podmínky sportovní akce ŠKODALAND RACE – JUNIOR, a souhlas zákonného zástupce. Po odevzdání těchto dokumentů, získá účastník nejen startovní číslo, ale také tričko a čelenku. Informace o závodu mohou zájemci získat i na zřízeném facebookovém profilu – ŠKODALAND RACE JUNIOR, pro případné informace je možno napsat na emailovou adresu info@skodalandracejunior.cz.

„Rádi jsme na našem obvodě podpořili tento druh sportovního vyžití pro děti a rodiče. Zvlášť, když si ho mohou vyzkoušet i děti hendikepované“, říká Radislav Neubauer, starosta MO Plzeň 3.

„Každá akce, která zvedne děti od počítačů, herních konzolí a mobilních telefonů a prověří jejich fyzickou a psychickou zdatnost při překonávání překážek, má smysl,“ dodal Radoslav Škarda, I. místostarosta centrálního obvodu.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka