Do Sušice míří téměř domácí kapela Monkey Business

Ani v letních měsících neopomíná skupina Monkey Business své fanoušky a připravila pro ně několik koncertů. Jedním z nich bude 4. srpna od 19:30 vystoupení v sušickém klubu PDA.

Cílená propagace v Plzni

Spolu s Monkey Business vystoupí na koncertě také skupiny PSH a Pub Animals.

"Co více říci k Sušici, než že se nemůžeme dočkat a strašně se těšíme? Je to rodiště našeho kapelmajstra Romana Holého, všichni z kapely tam jezdíme a pro mě osobně je Sušice druhý domov. Těšíme se i na naši tamní fanouškovskou základnu," říká zpěvák kapely Monkey Business Matěj Ruppert.

Respektované hudební seskupení kolem multiinstrumentalisty, skladatele a producenta Romana Holého s výraznými hlasy Matěje Rupperta a Terezy Černochové oslavilo letos v květnu 17 let svojí existence na narozeninovém koncertě Kavárna de Luxe v pražských Žlutých lázních. Zde také obdrželi Zlatou desku za album Sex and Sport? Never!, které vyšlo v roce 2015. Toto album vyšlo navíc letos v květnu v nové - remixové - podobě. Jedenáct různých hudebních pohledů na skladby z alba Sex and Sport? Never! nabízí novinka od producenta a dlouholetého spolupracovníka Romana Holého Ecsona Waldese, který s tvorbou remixů oslovil zajímavé mladé kapely a producenty.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 23.07.2017 10:23



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka