Do Viktorie Plzeň se vrací záložník Daniel Kolář

Druhou letní posilu přivítala do svých řad plzeňská Viktoria. Po angažmá v tureckém Gaziantepsporu se na západ Čech vrací Daniel Kolář. Podepsal dvouletou smlouvu.

Cílená propagace v Plzni

Poprvé se Daniel Kolář v dresu Plzně objevil v sezoně 2008/2009, od té doby strávil ve Viktorii více než osm let a zažil veškeré úspěchy týmu. Na začátku nedávno skončené sezony přestoupil do Turecka, kde mu ovšem v únoru byla ukončena smlouva. Nyní se pražský rodák vrací do Plzně, kde podepsal smlouvu na dva roky. „Je to jako vracet se domů,“ netají.

„Velmi se těším i na fanoušky. Je to jeden z faktorů, proč jsem se vrátil. Doufám, že si spolu užijeme hodně hezkých chvil,“ přeje si jednatřicetiletý ofenzivní záložník. „Už jsme mluvili několikrát i s trenérem Pavlem Vrbou. Známe se a víme, co od sebe čekat, takže se na obnovení spolupráce těším,“ dodal.

Z návratu Daniela Koláře má radost i generální manažer Viktorie Adolf Šádek. „Věříme, že zde naváže na úspěchy, které s klubem zažil a velkou měrou se na nich podílel. Přejeme mu hodně úspěchů a aby se mu u nás dařilo,“ řekl.

 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka