Do Viktorie přichází juniorský reprezentant Milan Havel

Viktoria Plzeň hlásí posilu do obrany, smlouvu na tři roky podepsal na západě Čech obránce Milan Havel, jenž dosud působil v Bohemians Praha 1905. Juniorský reprezentant se k týmu připojí na soustředění ve Westendorfu, kam během pátku odcestuje.

Cílená propagace v Plzni

„Samozřejmě jsme potřebovali zareagovat na vzniklou situaci, kdy se nám během jednoho dne zranili hned tři hráči. Milan je mladý perspektivní obránce a delší dobu byl v našem hledáčku, aktuální stav nás donutil reagovat velmi rychle,“ vysvětluje Adolf Šádek, generální manažer klubu. „Svými výkony může být i přes svůj stále nízký věk pro Viktorii okamžitě prospěšný,“ dodal šéf klubu.

Sám účastník letošního Eura jednadvacetiletých v Polsku se na novou výzvu těší. „Je to pro mě velký kariérní posun. O nabídce Plzně jsem nemusel vůbec přemýšlet, protože pro mě moc znamená. Těším se na nové spoluhráče a nové výzvy, které přede mnou stojí,“ vzkazuje Havel z Německa, kde se do čtvrtečního odpoledne připravoval s týmem Bohemians. Nyní jej čeká přesun do Westendorfu, kde se ihned připojí k týmu trenéra Pavla Vrby a měl by být k dispozici již pro sobotní přípravný duel s Wolverhamptonem.

Dvaadvacetiletý Havel odehrál v nejvyšší české soutěži celkem 53 zápasů a v loňské sezóně se stal stálicí na levé straně obrany Bohemians. V létě odehrál všechny tři zápasy českého národního týmu U21 na evropském šampionátu v Polsku.

foto: fcv


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 13.07.2017 17:57



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka