Dobrá zpráva pro fanoušky: Michael Krmenčík prodloužil smlouvu s Viktorií do roku 2021

Útočník Michael Krmenčík prodloužil smlouvu s Viktorií Plzeň do roku 2021. Aktuálně nejlepší střelec ligového lídra vše stvrdil v úterý podpisem v Doosan Areně.

Jarní servisní akce AUTO CB

 Podpis proběhl za přítomnosti svého zástupce Dalibora Laciny a generálního manažera klubu Adolfa Šádka.
„Jsem šťastný, že jsme se domluvili a mohu svou budoucnost spojit s klubem, který nosím ve svém srdci. Věřím, že nás společně čekají velká vítězství,“ řekl po podpisu kontraktu Michael Krmenčík.

„Michael patří momentálně k nejlepším českým útočníkům. Dokázal se prosadit nejen ve viktoriánském, ale i v reprezentačním dresu, což potvrzuje jeho kvality. Jsme velmi rádi, že svoji budoucnost spojuje nadále s naším dresem. Jeho setrvání v Plzni pro nás bylo prioritou. Jednání byla velmi korektní a konstruktivní, za což patří poděkování Michaelovi i jeho zástupci Daliboru Lacinovi,“ uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek.

Čtyřiadvacetiletý útočník si v této sezoně připsal 9 ligových gólů a přidal 6 asistencí, je tedy aktuálně nejproduktivnějším hráčem HET ligy. Střelecky se dokázal prosadit i v pohárové Evropě, kde má pět zásahů. „Věřím, že se ještě do konce podzimu dám dohromady a pomohu klukům ve zbývajících dvou zápasech. Poté se musíme dobře a kvalitně připravit na náročné jaro. Společně s Viktorií máme jen ty nejvyšší ambice,“ uzavřel Krmenčík.

foto: fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka