DOBŘANSKÁ GALERIE PŘEDSTAVÍ TÉMATICKOU VÝSTAVU: JIHOAFRICKÁ REPUBLIKA, PŘÍRODA A OBYČEJNÍ LIDÉ

Od 10. září budou moci návštěvníci Dobřanské galerie na náměstí obdivovat krásy Afriky. Fotografka a malířka Milena Pecháčková zde bude vystavovat své fotografie z cest po Africe.

Cílená propagace v Plzni

Od 10. září budou moci návštěvníci Dobřanské galerie na náměstí obdivovat krásy Afriky

Fotografka a malířka Milena Pecháčková zde bude vystavovat své fotografie z cest po Africe. Návštěvníci tak budou moci nahlédnout do půvabů Jihoafrické republiky, spatřit tak budou moci například Kapské město, Garden Route, Knysnu, Krueger Park, ale například i život v tamních townshipech. Autorka dodává, že zachycuje Jihoafrickou republiku, takovou jaká je, bez turistických příkras.

"Díky tomu, že jsem absolvovala kurz fotografie v JAR s uznávaným fotografem, jsem se mohla dostat i na místa, kam se obyčejný turista jen tak lehce nedostane. Například jsem sledovala život v townshipech, kde žijí obyčejní lidé. Až tam si člověk uvědomí, že chudoba nutně neznamená bída a utrpení. JAR je velmi kulturní země, kam se ráda vracím. Jsem ráda, že návštěvníci Dobřanské galerie budou moci tuto krásnou zemi navštívit se mnou, alespoň pomocí mých fotek."

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 30.08.2016 12:42




2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka