Dobročinný bazar ve prospěch dětského oddělení Rokycanské nemocnice můžete navštívit do pátku

Pořídit si hezkou či užitečnou věc a zároveň pomoci zkrášlit dětské oddělení Rokycanské nemocnice je možné v rokycanském výtvarném centru Kolorka.

Cílená propagace v Plzni

Až do pátku 8. prosince se zde totiž koná dobročinný bazar, jehož celý výtěžek půjde právě na zkrášlení či vybavení dětského oddělení. Podpořit dětské oddělení lze i návštěvou benefičního koncertu, který se koná rovněž v pátek v restauraci Střelnice.

Bazar i koncert pořádají Michaela Nídelová a Dana Jágrová. Druhá jmenovaná měla na jaře dceru hospitalizovanou právě v Rokycanské nemocnici a jako poděkování za příjemnou péči se rozhodla se svoji kamarádkou nemocnici podpořit. Už na přelomu jara a léta uspořádaly podobný bazar a benefiční koncert. Nyní před Vánocemi akci opakují.

Přinést věci do bazaru mohli lidé v minulém týdnu. Teď se prodávají. „Jsou tu vánoční ozdoby, bytové dekorace, různé šperky, knížky, kabelky, obrázky, nějaké hračky a plno dalších hezkých i užitečných věcí. A samozřejmě tu máme trika s vyjádřením podpory dětskému oddělení. Přijďte. Vyberete si a hlavně pomůžete naší nemocnici,“ říká Michaela Nídelová.

Během týdne se určitě v bazárku zastaví i personál dětského oddělení. „Chystáme se tam. Je to milá a prospěšná akce. Moc za ni děkujeme organizátorkám i lidem, kteří si přijdou něco koupit,“ vzkazuje primářka dětského oddělení Rokycanské nemocnice Jaroslava Paduchová.

Dobročinný bazar

Kolorka – výtvarné dílny a obchůdek
 ul. Míru 20, Rokycany
PO – PÁ (4. až 8. 12.) 9:00 až 17:00

Benefiční koncert

Střelnice – velký sál restaurace
 ul. Míru 24, Rokycany
PÁTEK - 8. 12. – 19:30

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka