Dominik Kubalík odchází do Švýcarska

Švýcarský tým Ambri-Piotta si s okamžitou platností stahuje z hostování útočníka Dominika Kubalíka, který se v létě po angažmá v Ufě upsal celku z švýcarské nejvyšší ligy, ale sezónu začal na hostování v Plzni.

Jarní servisní akce AUTO CB

Útočník Dominik Kubalík rozhodl gólem v posledních vteřinách proti Chomutovu o výhře indiánů. Tato branka byla pro odchovance plzeňského hokeje poslední, už dnes se Kubalík přesouvá do Švýcarska. „Na angažmá ve Švýcarsku se těším a doufám, že Ambri pomůžu postoupit do play-off, na které momentálně ztrácí dva body. V Plzni jsem prožil další skvělé období, na které budu vzpomínat a ve zbytku sezóny samozřejmě budu sledovat kluky, co to půjde a fandit jim,“ říká ke svému odchodu Kubalík.

K odchodu nejlepšího střelce týmu se vyjadřuje i generální manažer a trenér Martin Straka. „Dominik byl u nás pouze na hostování a tento moment mohl kdykoliv přijít. Dominikovi děkujeme za vynikající výkony a pomoc v začátku letošní sezóny a přejeme mu hodně štěstí ve Švýcarsku. Věřím, že jej v budoucnu opět někdy uvidíme v našem dresu,“ uvádí Martin Straka.

foto: hcskoda.cz

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka