Doosan Škoda Power generálním partnerem Viktorie Plzeň na další dva roky

Spojení úspěšných. Tak lze jednoznačně označit více než desetileté spojení FC Viktorie Plzeň a společnosti Doosan Škoda Power.

Jarní servisní akce AUTO CB

A bude pokračovat i v budoucnu, zástupci obou subjektů potvrdili prodloužení generálního partnerství na další dva roky.

Ke slavnostnímu aktu prodloužení spolupráce došlo v úterý 23. května v prostorách Doosan Areny, která nese právě jméno generálního partnera západočeského klubu. „V první řadě bych chtěl poděkovat společnosti Doosan Škoda Power za dlouhodobou podporu, díky níž se nám společně podařilo vybudovat z Viktorie úspěšný klub, který pravidelně bojuje v evropských pohárech.
Společnost Doosan nám pomáhá s dlouhodobým koncepčním rozvojem klubu, podařilo se nám například dokončit dostavbu Doosan Areny, která patří mezi nejmodernější stadiony u nás. I do budoucna se hodláme strategicky rozvíjet ve všech oblastech,“ uvedl prezident klubu Tomáš Paclík.

„Spojení Viktorie a společnosti Doosan Škoda Power vnímáme jako velmi úspěšné, dlouhodobé
a pevné. Viktoria se v posledních letech činí nejen na poli sportovním, ale zároveň věnuje velkou pozornost výchově a vývoji mladých talentů, připravila řadu zajímavých charitativních projektů
a v neposlední řadě se skvěle stará o fanoušky, mezi něž bezesporu patří velká část našich zaměstnanců. Již nyní se těšíme na další společná vítězství a velké fotbalové zážitky,“ uvedl Jiří Šmondrk, generální ředitel Doosan Škoda Power.

„Chceme být úspěšní na tuzemské i evropské fotbalové scéně, nadále zlepšovat podmínky pro naše mladé fotbalisty a fotbalistky v rámci akademií, a především dělat radost lidem v Plzni a celém Plzeňském kraji, kde jsme doma,“ upřesnili cíle zástupci obou stran.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka