Druhé sbírkové dny kampaně Voda pomáhá vynesly téměř 70 tisíc

Na částce 68 637 korun se ustálil výtěžek druhého ročníku sbírkových dnů charitativní kampaně Voda pomáhá.

Cílená propagace v Plzni

Dobrovolníci a zaměstnanci Diakonie Západ během tohoto a minulého týdne navštívili 7 západočeských měst, kde za třicet korun nabízeli speciální přírodní pramenitou vodu.

„Částky se podařilo dosáhnout díky pomoci 117 kolegů a dobrovolníků ze SOŠ Horšovský Týn, Vyšší odborné školy zdravotnické a Církevní SŠ v Plzni, kteří osvěžili během sedmi dnů 2 300 osob,“ uvádí koordinátor kampaně Voda pomáhá Tomáš Benda.

„Získané peníze opět rozdělíme mezi naše Projekty na vodě. Prostředky konkrétně poputují za dětmi v náhradní rodinné péči, do rodin v obtížné situaci a stacionářů pro lidi s poruchou autistického spektra a mentálním postižením,“ doplňuje Benda

Kampaň Voda pomáhá ovšem nekončí, pokračuje i po sbírkových dnech. Osvěžení teď bude nabízet na různých akcích. V nejbližších dnech například na automobilových slavnostech Legendy v Praze nebo Mezinárodním folklorním festivalu CIOFF v Plzni. Klienty Diakonie Západ je možné podpořit také online darem na stránkách kampaně vodapomaha.cz nebo zasláním dárcovské SMS.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka