Druhou adventní svíčku na Mouřenci zapálí Irena Budweiserová

Druhou svíčku na adventním věnci v kostele sv. Mořice na Mouřenci nad šumavským Annínem rozsvítí už tuto neděli 9. prosince ve 14 hodin zpěvačka, textařka, skladatelka a pedagožka Irena Budweiserová.

Jarní servisní akce AUTO CB

„V pořadu Od adventu do Tří králů zazní adventní a vánoční spirituály a gospely s českými či původními anglickými texty. Uslyšíte ale i jiné vánoční písně, a to ze staré Francie, Anglie, Španělska i písně naší provenience,“ upřesňuje Irena Budweiserová. Na kytaru zpěvačku a bývalou výraznou členku Spirituál kvintetu doprovodí Jakub Racek.

Vstupenky za 230 Kč budou k dostání před koncertem před kostelem. "Pro zahřátí chystáme svařák Mouřák, čaj a podsedáky. Přijďte do svátečně vyzdobeného kostela nasát předvánoční atmosféru. Silnice od annínského koupaliště ke kostelu bude sjízdná. Parkovat je možné přímo vedle hřbitova," říká za pořadatele Lukáš Milota.

PS: V pátek - večer vás brusírna a galerie Rajský dvůr /pod Mouřencem/ zve na adventní jarmark. V pátek a sobotu můžete také navštívit sklárnu v Anníně, kde bude vánoční foukání vlastních skleněných výrobků.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka