Dýšina se stane v říjnu podruhé centrem networkingu

V úterý 10. října se v Golf Parku Dýšina sjedou podnikatelé, manažeři a všichni další zájemci o networking. Ptáte se, za čím? Za druhou konferencí v pořadí, která má za cíl naučit je využívat své kontakty jinak, než byli zvyklí doposud.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jednoduše efektivněji.

„Letošním tématem je osobní jednání jeden na jednoho. Rozebereme ho ze všech stran. Naši účastníci se mohou těšit na spíkry z oblastí personalistiky, mezilidské komunikace, psychologie, koučování, digitálního nebo také módního světa,“ zve pořadatelka Jana Havlíčková.

Mezi dalšími zvučnými jmény se mezi spíkry objeví Michal Hrubý, Hana Kopišťová, Ondřej Hajský nebo třeba Jana Meinlschmidtová. Nejen od nich se hosté konference dozví spoustu zajímavých rad a konkrétních tipů.

„Konference bude probíhat celý den ve dvou částech, kdy si účastníci budou moci vybrat z hned několika zajímavých témat a zaměření workshopů a přednášek od tipů, jak správně používat LinkedIn, jak se správně prezentovat svým vystupováním, řečí těla, ale také osobním stylem či jak zvládat různé obchodní protějšky.

Také mohou zvolit dopolední část programu v podobě golfové akademie či hry na 9 jamek,“ seznamuje s programem další z pořadatelek Pavla Boháčová.

Poslední z pořadatelské trojice Veronika Ferrová upozorňuje, že registrace na konferenci je v této chvíli již spuštěna.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 10.09.2017 07:02



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka