Ekonomické oplocení areálu firmy ZS Bohemia

Výrobce zakázkových hydraulických válců ZS Bohemia si nechal oplotit nově vybudované parkoviště. Oplocení české výroby včetně samonosné posuvné brány nainstalovala firma Ploty Kodl.

Cílená propagace v Plzni

Nejkvalitnější české pletivo opět zvítězilo ve výběrovém řízení

Výrobce zakázkových hydraulických válců ZS Bohemia si nechal oplotit své nově vybudované parkoviště a jako dodavatele pro stavební práce si zvolil tradiční a ověřenou firmu Ploty Kodl, s.r.o. z Rokycan. Při posuzování ceny a jakosti materiálu oplocení firmy zvítězil ve výběrovém řízení český výrobek vysoké kvality.

Součástí dodávky byla i samonosná posuvná brána bez automatizace. Oplocení bylo provedeno z klasického poplastovaného pletiva výšky 180cm. Oplocení je ve spodní části doplněno plotovýmy deskami o výšce 20cm. Dodávané pletivo patří mezi nejkvalitnější běžně dostupná pletiva a jde o český výrobek. Pletivo vynáší tři řady napínacích drátů a vše je kotveno ke sloupkům o průměru 48mm. Manuálně otevíravá posuvná samonosná brána je široká 7m a vysoká 2m, jelikož se ráno otevře a večer zavře, není automatizovaná. Automatizaci lze však doplnit dodatečně. Oplocení je dlouhé 130m a realizace trvala 2 týdny.

Máte zájem o obdobné řešení?

Kontaktujte firmu:

Ploty Kodl, s.r.o.
U Ježku 1265
Rokycany 337 01
e-mail: obchod@kodl-ploty.cz
www.kodl-ploty.cz

Přidejte se k nám na FACEBOOK, prosím!

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 11.01.2016 11:26



10 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka