Ester Kočičková vystoupí ve čtvrtek v Plzni a zpěvem šansonů pomůže Stacionáři Človíček

Ester Kočičková bude zpívat šansony v doprovodu klavíristy Lubomíra Nohavici v rámci benefičního koncertu, který proběhne v Divadle komedie Pluto v Plzni na Doubravce ve čtvrtek 26. března od 19:30.

Jarní servisní akce AUTO CB

Koncert nese název Šansony ve vaně, jelikož je pořádán na podporu Stacionáře Človíček v Plzni na Lochotíně, který nutně potřebuje novou hydromasážní vanu pro své klienty s těžkým kombinovaným postižením.

Divadlem komedie Pluto se tak ve čtvrtek večer rozezní šansony s vlastními texty herečky, moderátorky, mystifikátorky a zpěvačky Ester Kočičkové za již tradičního doprovodu skladatele a klavíristy Lubomíra Nohavici. Do uší posluchačů tak budou zhruba dvě hodiny znít originálně zhudebněné příběhy podané slovy z neobvyklého slovníku Ester podbarvené pestrými a chytlavými klavírovými melodiemi.

To, že v Plzni šansony v podání Ester Kočičkové patří mezi žádané hudební zboží, potvrzuje i jeden z pořadatelů benefičního koncertu Libor Janíček: „Vsadit na spolupráci s Ester Kočičkovou a Lubomírem Nohavicou bylo správné nejen díky chuti obou interpretů pomoci Stacionáři Človíček, ale také kvůli zájmu, který potvrdil i předprodej lístků. Během tří týdnů jsme vyprodali takřka celé Divadlo Pluto, tedy více než 130 lístků!“ Pokud se rozhodnete i vy podpořit Stacionář Človíček a být svědky netradičního koncertu, neváhejte a zakupte si poslední volné lístky, které budou v prodeji až do začátku koncertu v Divadle Pluto.

Tento benefiční koncert oficiálně startuje novou sbírku Diakonie Západ s názvem Nová vana pro Človíčka, která má pomoci získat finanční prostředky na nákup nové hydromasážní vany pro klienty Stacionáře Človíček v Plzni. „Ve Stacionáři Človíček pro osoby s postižením v Plzni dosluhuje hydromasážní vana pro naše klienty. Ta je ale velice důležitou součástí rehabilitace, která našim Človíčkům nejen pomáhá cítit se lépe, ale přináší i spousty legrace,“ popisuje Eva Čermáková, vedoucí programu pro děti a mládež ve Stacionáři Človíček. 

Cílová částka je 240 000 Kč, prozatím bylo od prosince minulého roku získáno zhruba 115 000 Kč od dlouhodobých soukromých a firemních dárců. Částku navýší i výtěžek tohoto benefičního koncertu. „Bez pomoci veřejnosti se i v tomto případě, bohužel, neobejdeme, a proto ji chceme v nejbližších dnech co nejvíce informovat o naší sbírce. Opět nás také uvidíte se stánkem a vodou Estian na Plzeňských farmářských trzích,“ doplňuje Tomáš Benda, koordinátor PR a fundraisingu Diakonie Západ.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka