Fakultní nemocnice v Plzni otevřela zrekonstruovanou lékárnu

Lékárna FN Plzeň-Lochotín otvírá své dveře široké veřejnosti. Čtyřměsíční rekonstrukce stávajících prostor přinesla klientům této lékárny větší komfort.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ředitel FN Plzeň MUDr. Václav Šimánek vysvětluje: „Vedení nemocnice si bylo vědomo, že prostor výdeje léků  pro veřejnost byl v lochotínské lékárně nedostatečný, pacienti  museli na své léky často dlouho čekat ve frontách, což bylo pro mnohé nemocné vzhledem k jejich zdravotnímu stavu obtížné. Úpravy dispozice a interiéru proto směřovaly zejména ke zvýšení kapacity výdeje léků, především  rozšířením počtu výdejních míst. Výše doplatků  jsou v naší lékárně jedny z nejnižších v celém městě  a velmi si vážíme přízně klientů, kteří  volí vyzvednutí léčiv právě v naší lékárně.“

Zaměstnanci lékárny FN Plzeň – Lochotín vydají cca 14 000 položek za měsíc (druhů léků), s měsíčním obratem více než 20 milionu korun. V  souvislosti s rozšířením provozu bude  lékárna  přijímat  další kolegy z řad farmaceutů  i farmaceutických asistentů.

Investice pro zvýšení  komfortu klientů FN Plzeň byla ve výši 6,4 mil.korun, celkové prostory  lékárny rozsvítily světlé barvy a nové  vybavení  celého interiéru vytvořilo moderní lékárnu 21.století.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 28.11.2017 08:08



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka