FC Viktoria a Plzeňská karta spojují síly. S chytrou permanentkou zaplatíte i v zoo

Viktoria Plzeň ve spolupráci s Městem Plzeň představuje první novinku pro nadcházející sezonu 2018/2019.

Cílená propagace v Plzni

Po téměř třech letech usilovné práce se podařilo dokončit zcela unikátní projekt, který propojí permanentní vstupenku s Plzeňskou kartou, což fanouškům přinese celou řadu výhod, zpříjemní komfort zápasového dne a zjednoduší návštěvu Doosan Areny.
Zajímavou novinku připravila pro všechny věrné fanoušky Viktorka ve spolupráci s městem Plzeň. Permanentka pro sezonu 2018/2019 bude sloužit zároveň jako nepersonifikovaná elektronická peněženka Plzeňské karty. V rámci celé ČR jde o zcela ojedinělý projekt, který zapadá do celkového konceptu Smart City Plzeň.

„Jde o unikátní propojení služeb, které fanouškovi zjednoduší a zpříjemní komfort celého zápasového dne. Pomocí jediné karty, permanentky, bude možné ve vozech MHD a u všech dopravců akceptujících elektronické peníze Plzeňské karty zaplatit jízdenku cestou do Doosan Areny i ze zápasu. Permanentkou bude možné hradit i parkovné ve městě včetně parkovacích domů, nákup ve Viktoria shopu a dokonce i občerstvení u stánků na stadionu,“ představuje novinku mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Jsme velmi rádi, že se podařilo tento náročný projekt uskutečnit. Jsou za ním téměř tři roky příprav. Na jiném sportovním stadionu nic podobného nenajdete, jde opravdu o výjimečnou věc evropských rozměrů,“ podtrhuje výjimečnost novinky.

Novou permanentku 2018/2019 bude možné dobíjet elektronickými penězi na všech místech obvyklých pro dobíjení Plzeňské karty (přepážky, bankomaty, eshop Plzeňské karty), ale i ve Viktoria shopu (zde již dobíjecí místo funguje) v jeho běžné otevírací době. Během zápasů bude k dispozici dobíjecí místo na pokladnách stadionu.

Novinkou bude i odbavování při vstupu na stadion. Chytrá permanentka bude identifikována načtením čipu, nikoliv čárového kódu, jako tomu bylo do teď. Procedura u turniketů by díky přechodu na čipové karty měla být rychlejší a spolehlivější.

„Stejně jako se snažíme vylepšovat a posilovat náš tým, je zapotřebí i neustále zlepšovat a posouvat komfort pro fanoušky v Doosan Areně. Jsem rád, že se po zavedení WIFI podařilo realizovat další velmi zajímavou službu. Je důležité, aby se u nás diváci bavili fotbalem a zároveň o ně bylo dobře postaráno ve všech směrech,“ říká generální manažer klubu Adolf Šádek.

„Naším cílem je zkvalitňovat a modernizovat služby pro občany, ale i návštěvníky města. Je logické, že stadion ve Štruncových sadech je prvním na řadě, neboť patří mezi nejmodernější a nejkrásnější sportovní stánky v České republice. Chceme tímto i podporovat sportovní klub, který dělá Plzni skvělé jméno,“ uvedl primátor města Martin Zrzavecký. Město se chystá nové služby postupně rozšiřovat i na další sportoviště.

Co vše bude možné v sezoně 2018/2019 s chytrou permanentkou:

• Platit bezkontaktně ve Viktoria shopu – s nabitou permanentkou zaplatíte rychle a pohodlně v klubovém fanshopu.
• Zaplatit u pokladny Doosan Areny za vstupenky – jdete na zápas s kamarádem, který nemá permanentku? Nevadí. U pokladny mu budete moci lístek zaplatit ze své permanentní karty.
• Platit bezkontaktně u všech stánků s občerstvením v Doosan Areně – jednoduše přijdete, objednáte si a zaplatíte přiložením karty. U stánků od nové sezony zaplatíte i běžnou platební kartou.
• Hradit cestovné – V MHD a u všech dopravců akceptujících elektronické peníze Plzeňské karty zaplatíte jednorázové jízdné jednoduše permanentkou. Pokud na utkání cestujete osobním autem, parkovné ve městě včetně parkovacích domů, například v PD Rychtářka, zaplatíte také tímto způsobem.
• Platit na všech místech, kde akceptují elektronickou peněženku Plzeňské karty – například v plzeňské ZOO a dalších místech a institucích. Kompletní seznam akceptačních míst naleznete na www.plzenskakarta.cz.
 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
30.03.2018 13:00



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka