Festival Česká inovace 2017 si v Plzni nenechalo ujít více než 400 účastníků

Šestý ročník Festivalu Česká inovace přivedl 30. listopadu do areálu DEPO2015 v Plzni inovátory, firmy, investory, akademiky a zástupce veřejné správy.

Cílená propagace v Plzni

Festival poprvé v Plzni a poprvé v novém konceptu více než 400 účastníkům nabídl 53 prezentací, 9 workshopů a nepočítaně dalších aktivit. Mimořádnou pozornost vzbudilo 24 unikátních inovací, například robot Pepper, 3D tisk z kovu a plastu, extrémně lehký karbonový rám na kolo Duratec, motorové surfovací prkno JetSurf, elektrické motorky Kuberg, procházka virtuální realitou, testování dron racingu nebo formule z dílny studentů Západočeské univerzity.

„Nový koncept festivalu se osvědčil, skvěle propojil prezentace inovací, zajímavých příběhů či spíkrů. Tímto směrem budeme příští rok pokračovat, a to i na menších open air akcích. V Plzeňském kraji jsme objevili spoustu atraktivních příběhů a firem, které jsme propojili s investory a akademickým prostředím. Smysl České inovace a naší celoroční práce je propojování lidí a vytváření nových mostů, to vše se naplnilo v jeden den. Věříme, že se nám bude stejně dařit také s projektem Czech Inovation Team při vytváření sítí po celém světě,“ konstatoval Tomáš Pelikán, ředitel pořádající České inovace o.p.s.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
01.12.2017 20:20



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka