Festival Finále Plzeň zve na atraktivní doprovodný program

124 projekcí, včetně 12 premiér a exkluzivních předpremiér, 5 soutěžních a 10 nesoutěžních sekcí… ale také koncerty, DJs, autorská čtení či nevšední stand-up comedy.

Cílená propagace v Plzni

32. ročník festivalu Finále Plzeň od 11. do 16. dubna nabídne intenzivní zážitky nejen v kinosálech! Každý den je pro návštěvníky připraven pozoruhodný doprovodný program na zajímavých místech západočeské metropole.

Vyhlášený hudební klub Anděl Music Bar bude 11. dubna od 21:00 hostit comeback kapely Khoiba, po deseti letech se na pódium vrátí zakládající dvojice Ema Brabcová a Filip Míšek. Jako support zahrají Čáry života. Následující den, 12. dubna, bude Anděl Music Bar patřit soulové zpěvačce Mirce Novak s uskupením Pilsen Connection. Mirka Novak prožila několik let v USA, kde koncertovala s uznávanými hudebníky ve známých klubech včetně prestižního klubu Twins Jazz. Na afterparty vystoupí Manaworld DJ’s. Zábava, ale také kapka poučení, čeká návštěvníky 3. ročníku akce Autismus na stojáka!, která se koná 15. dubna od 18:00 v plzeňské Papírně.

Příznivci Ester Geislerové a Josefiny Bakošové jsou zváni k osobnímu setkání 13. dubna od 17:00 do Měšťanské besedy na autorské čtení z jejich nejnovější knihy Terapie sdílením 2 – pokračování projektu Terapie sdílením, aktuálního fenoménu českých sociálních sítí. Číst budou nejen obě dámy, ale také herci Jan Cina a Petr Vančura, kteří jsou hlavními tvářemi festivalové kampaně. Na stejném místě a ve stejný čas, jen o den později – 14. dubna, bude ze svých knih číst Radka Třeštíková, nejprodávanější česká autorka současnosti.

Lákadlem doprovodného programu jsou tradičně projekce silent kina ve ŠKODA JS zóně v Kopeckého sadech se vstupem zdarma. Pod širým nebem se budou promítat legendární snímky Pějme píseň dohola a Kouř.  Hořká komedie z pionýrského tábora Pějme píseň dohola, celovečerní debut Ondřeje Trojana coby režiséra a Jana Hřebejka s Petrem Jarchovským coby scenáristů, je na programu 11. dubna v 19:00. Kultovní “rytmikál totalitního věku” Tomáše Vorla následuje 12. dubna. Maraton nových výrazných seriálů České televize Most! a Zkáza Dejvického divadla diváky v Kopeckého sadech čeká od 13. do 16. dubna. Zajímavé zpestření přinese před filmy ve čtvrtek, pátek a sobotu DJka Jane Doe, k dispozici bude i připravený venkovní bar.

Volný vstup je také na party s DJ Sta v Café Regner, která vypukne 13. dubna ve 20:00 – afterparty DJ’s Hoffee & Mára. DJ Sta začal s djingem v roce 2006, od té doby se intenzivně věnuje dnb music, hrál ve většině českých měst, ale i v Paříži, Berlíně, Vídni, Londýně a v několika městech v Nizozemsku. Už 12. dubna od 20:00 to Café Regner rozjede plzeňský DJ Diom se svým dlouholetým kolegou a kamarádem Myclickem. DJ Diom v roce 2000 reprezentoval Českou republiku na Red Bull Music Academy v Dublinu, v současné době je residentem řady plzeňských a pražských podniků. Festivalový hudební program 13. dubna od 21:00 ozdobí Soundtrack Movie Night v originálním kulturním prostoru MooVEMENT. Vinylová přehlídka toho nejlepšího, co zaznělo na stříbrném plátně, všechny zaručeně roztančí.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka