Filip Jícha se rozloučí v Plzni s kariérou. Přijedou házenkářské hvězdy

Unikátní rozlučkový zápas Filipa Jíchy se uskuteční v sobotu 16. června od 17.30 hodin v hokejové Home Monitoring Areně

Jarní servisní akce AUTO CB

Vstupenky v rozmezí od 90 do 180 Kč můžete zakoupit na: www.sazkaticket.cz

Po celý den budou v Plzni probíhat doprovodné akce spojené s Jíchovou rozlučkou. Ta hlavní se odehraje v sobotu v prostorách zrekonstruovaného areálu DEPO2015, tedy pár metrů od zimního stadionu, kde vyroste Fanzona. Otevřena bude od 11 – 17:00 hodin, nabízí i 300 parkovacích míst.

Vstup do fanzóny je zdarma, občerstvení zajištěno. Pro děti i dospělé bude připravena řada aktivit - přesnost střelby (házená), malý fotbálek, razance střelby (fotbal/házena), trampolíny, překážková dráha atd.

Ve 13.30 hodin se uskuteční autogramiáda Filipa Jíchy a hvězdných spoluhráčů. Celou akci moderuje Jiří Pelnář, připravené jsou i soutěže o vstupenky na Poslední zápas Filipa Jíchy

V areálu DEPO205 bude také výstava trofejí, které slavný plzeňský rodák během kariéry nasbíral, včetně poháru pro vítěze Ligy mistrů či trofeje pro nejlepšího hráče světa

Výčet házenkářských hvězd je ohromující, do Plzně dorazí mimo jiné: Thierry Omeyer, Daniel Narcisse, Gudjon Valur Sigurdson, Stefan Lövgren, Kim Andersson, Kiril Lazarov, Peter Gentzel, Dominik Klein, Marcus Ahlm, Víctor Tomás, Raul de Troise, z Čechů Jan Filip, Karel Nocar, Daniel Kubeš či Petr Štochl. Přijedou také šéfové klubů THW Kiel či FC Barcelona.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 14.06.2018 17:10



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka