Finanční dar za úspěch plzeňského portálu v soutěži poslouží na vzdělávání

Rada města Plzně schválila přijetí finančního daru od Plzeňského kraje ve výši 10 tisíc korun za úspěch v soutěži Zlatý erb 2018.

Cílená propagace v Plzni

Třetí nejlepší elektronickou službou v Plzeňském kraji se podle hodnotitelů stal Katalog sociálních služeb města Plzně Odboru sociálních služeb Magistrátu města Plzně. Jde o dominantní prvek webového portálu Sociální služby města Plzně, který na přelomu roku prošel kompletní přestavbou. Peníze využije sociální odbor na vzdělávání v oblasti informačních technologií.

„Bronz v kategorii Smart City a nejlepší elektronické služby nás velmi těší. Elektronický katalog, který nabízí kompletní spektrum plzeňských sociálních služeb, je velmi pozitivně hodnocen odbornou i laickou veřejností. Teď se mu dostalo uznání i ze strany profesionálů v oblasti tvorby webových aplikací. Ocenění za smart řešení v tomto směru náleží jak odboru sociálních služeb za zpracování podkladů a návrhu řešení přívětivého návštěvníkům, tak Správě informačních technologií města Plzně, zodpovídající za technickou stránku věci,“ uvedla Eva Herinková, náměstkyně primátora pro oblast školství a sociálních věcí.

Ceny vítězům 20. ročníku krajského kola byly předány na Krajském úřadě Plzeňského kraje 1. března 2018 za účasti hejtmana Josefa Bernarda. V rámci Plzeňského kraje bylo podáno celkem 40  projektů ve čtyřech kategoriích. Soutěž Zlatý erb byla založena v roce 1999 s cílem podpořit modernizaci místní a regionální veřejné správy prostřednictvím rozvoje informačních služeb poskytovaných občanům i specifickým skupinám uživatelů s využitím internetu a ostatních elektronických médií a přispět tak k rozvoji kvality života ve městech, obcích a krajích ČR.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka