FN Lochotín od pondělka staví třípruhový vjezd, jeďte radši přes Roudnou

Začíná další část plánované rekonstrukce vjezdů horní vrátnice FN Plzeň Lochotín v ulici aleje Svobody („SEVER“).

Cílená propagace v Plzni

Způsob odbavování zůstává. Zaměstnanec je odbaven po prokázání se parkovací kartou a návštěvník je odbaven dle platného sazebníku: sazba 10,- Kč/ započatá hodina; provozní, zpoplatněná doba 06:00 – 18:00 hodin.

O drobných, lokálních omezeních, která je nutno pro zdárný průběh výstavby respektovat, bude motorizovaná veřejnost informována mobilním dopravním značením. Při postupné rekonstrukci jednotlivých směrů bude návštěvníkům nabídnut průjezd náhradní, který se bude nacházet v těsné blízkosti opravovaného vjezdu.

Z hlediska rychlosti odbavení bude výhodnější použít dolní vrátnici FN Plzeň Lochotín, ul. Na Roudné („JIH“), kde je dopravní zátěž díky nově zřízeným třem pruhům více rozmělněna. Finální dokončení této části rekonstrukce je plánováno do 31.srpna 2018.

"Předem se omlouváme za případné mírné časové zdržení při průjezdu rekonstruovanou částí  a zároveň děkujeme za pochopení nutných omezení a nezbytných oprav směřujících k výraznému zkvalitnění dopravní obslužnosti Fakultní nemocnice Plzeň – Lochotín," říká mluvčí nemocnice Gabriela Levorová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 10.06.2018 17:02



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka