Folkové legendy hrají v Plasích

Modrá tráva vyroste v areálu Knížecího pivovaru Plasy první červencový čtvrtek. Večer od 17.30 hodin bude totiž patřit legendám bluegrassu, folku a country.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zahrají kapely jako Cop, Nezmaři nebo Jakub Kořínek a jeho band.

Posluchači folku si přijdou na své 5. Července, kdy se v Plasích představí české folkové legendy. Michael Leicht přiveze svou kapelu Cop, která letos slaví 40 let od svého vzniku. Za sebou má několik cen Porty, cen české hudební akademie a celou řadu studiových nahrávek.

V roce 1978 vznikla i další hostující kapela, Nezmaři. Její diskografie čítá neuvěřitelných 13 studiových alb a v současné době koncertuje s průřezem tvorby z celé historie sestavy. Nezmaři jsou na scéně známý fantastickými vícehlasy, čemuž propůjčí vhodnou akustiku kulisa obnoveného Knížecího pivovaru Plasy.

Dvojici kapel doplní ještě folk-rockový Jakub Kořínek a zpěvačka Katka Misíková.Navíc je v okolí řada atrakcí, které potěší i rodiny s dětmi. Ve městě se totiž kromě pivovarského areálu nachází početná ZOO, která chová velké kočkovité šelmy, klokany, desítky dravců a exotických ptáků a další drobné šelmy.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka