Fotbalisté Viktorie dorazili do Španělska, první soustředění začíná

Hráči Viktorie Plzeň v pondělí 16. ledna odcestovali na první ze dvou soustředění na jihovýchodě Španělska. V hotelovém komplexu Oliva Nova se ubytovali krátce po druhé hodině odpolední.

Jarní servisní akce AUTO CB

Svou cestu za příznivými klimatickými teplotami zahájili aktuální ligoví šampióni brzy ráno. Už v 5:00 hodin opustili brány hotelu v areálu ruzyňského Letiště Václava Havla, aby o dvě hodiny později mohli sedět v letadle, které mělo namířeno do německého Frankfurtu. Vlivem nepříznivých povětrnostních podmínek a vydatného nočního sněžení se let s plzeňskou výpravou na palubě opozdil o několik desítek minut, v devátém největším letišti světa tak přistáli pouhou půlhodinu před nástupem na palubu spoje do Valencie.

Dvouhodinovou cestu na jih Španělska si většina z viktoriánů krátila sledováním filmů nebo četbou. „Vzal jsem si životopis Michaela Jordana, má sice hodně stránek, ale za soustředění ho dám,“ hlásil před zakousnutím se do prvních řádků Tomáš Poznar.

Po přistání se Plzeňané vydali na pětaosmdesátikilometrový přesun do hotelového komplexu Oliva Nova, kde na ně čekal pozdní oběd. Do večera stihli svěřenci trenéra Pivarníka první trénink, jehož start byl naplánován na 16:30 hodin.

foto: fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka