Fotbalové léto v Plzni je tady! Vstupenky na duel s Libercem jdou do prodeje v pátek

Je to opět tady! Fotbalové léto startuje. Už v pondělí 30. července se znovu otevřou brány Doosan Areny, Viktoria Plzeň přivítá v rámci 2. kola FORTUNA:LIGY Slovan Liberec. Zajistit lístek na zápas si můžete už od pátku.

Cílená propagace v Plzni

Léto je sice vplném proudu, ale to pravé "fotbalové" začne viktoriánům v pondělí 30. července.Po více než dvouměsíční pauze čeká na plzeňské příznivce konečně zase fotbal v Doosan Areně. Obhájci mistrovského titulu se za necelé tři týdny utkají s libereckým Slovanem a to znamená jediné – začíná prodej vstupenek.

Viktoriáni si je mohou zajišťovat od pátku 13. července od 9 hodin. Standardem zůstává možnost nákupu lístků ve Viktoria shopu v areálu Doosan Areny v jeho tradiční provozní době (9–17). Stejně tak bude spuštěn prodej na všech distribučních místech Plzeňské vstupenky (seznamZDE) a k dispozici bude také online nákup přes webové stránky Plzeňské vstupenky.

Už se těším na plzeňské fanoušky a plný stadion. Přes 10 tisíc diváků, to bude úplně jiná atmosféra, než kde jsem působil předtím,“ prozrazuje nová posila Viktorie Luděk Pernica. „Moc se na viktoriány těšíme a doufáme, že na konci zápasu společně oslavíme zisk tří bodů,“ doplňuje kapitán Roman Hubník.

Prodej poběží až do vyčerpání celkové kapacity stadionu.Nadále platí systém prodeje zohledňující časové vlny. Při včasném nákupu vstupenek mohou fanoušci ušetřit i více než třicet procent z ceny vstupenky.

Ideální počasí, krásný letní večer, skvělý fotbal. Není nad čím přemýšlet, pojďme se všichni sejít v Doosan Areně!

1. časová vlna - 17 až 11 dnů před utkáním (13. 7. – 19. 7.)

1. kategorie 200 Kč
2. kategorie 170 Kč
3. kategorie 140 Kč
4. kategorie 110 Kč

2. časová vlna - 10 až 0 dnů před utkáním (20. 7. – 30. 7.)

1. kategorie 250 Kč
2. kategorie 220 Kč
3. kategorie 190 Kč
4. kategorie 160 Kč

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 12.07.2018 16:00




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka