FOTOOBRAZY Milana Váchala - výstava velkoformátových fotografiíí ve VISIO ART GALLERY v Plzni na Roudné

V plzeňské galerii Visio Art byla ve čtvrtek 1. února zahájena výstava, na které představuje své dílo známý plzeňský fotograf Milan Váchal.

Cílená propagace v Plzni

V plzeňské galerii Visio Art byla ve čtvrtek 1. února zahájena výstava, na které představuje své dílo známý plzeňský fotograf Milan Váchal.

První část výstavy je věnována krásám Šumavy, a to jak z české, tak i z německé strany. Velkoformátové fotografie jsou vytištěny na malířském plátně o rozměru až 1,5 x 1 metr.

Druhá část výstavy zavede návštěvníka na úplně jiná místa – Francie, Řecka a Itálie. Fotografie jsou vytištěné na dibondových deskách, což zvýrazňuje atraktivitu fotografovaných témat. Pro několik fotografií z cyklu "Berlín" zvolil autor adjustaci snímků na plexiskle.

Třetí část výstavy tvoří sedm velkoformátových fotografií z cyklu "KAOLÍNKA". Tyto fotografie vznikly za použití speciálního shift-objektivu pro fotografování architektury, což umožnilo autorovi dosáhnout úhlů a perspektiv záběru. které nejsou jinak možné. Fotografie jsou vytištěny pigmentovými inkousty na plátně v černobílém tónu.

Srdečně Vás zveme na návštěvu této zajímavé a neobvyklé výstavy !

Výstava potrvá do 23. února 2018.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 12.02.2018 11:26
Video




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka