Galerie a kavárna Azyl v Plzni zve na výstavu Mezisvěty

Studentky Fakulty desingu a umění Ladislava Sutnara vystavují své práce. Kateřina Pražská obrazy na plátně a Aisha Krist kresby a obrazy.

Cílená propagace v Plzni

V originální galerii a kavárně Azyl se právě koná výstava obrazů "Mezisvěty" Aisha Krist a Kateřiny Pražské. Výstava bude zahájena dne 4. září 2016 a potrvá do 1.října 2016.

 

Přesně před pěti lety vystavovaly v galerii Azyl bývalé spolužačky ze Střední soukromé uměleckoprůmyslové školy Zámeček. Nyní pokračují v magisterském studiu na Fakultě designu a umění Ladislava Sutnara – Kateřina Pražská obor Ilustrace a Aisha Krist Intermediální tvorba.

Pro Kateřinu jsou příroda a její proměny zdrojem inspirace: „Téma přírody se zdá být nevyčerpatelné a okouzlující, proto se k němu neustále vracím a myslím, že ještě dlouho budu“; zatímco tam, kde převládají portréty a kresby, je podepsána Aisha: „Fascinuje mě lidská fyziognomie a její podoby ovlivněné duševním rozpoložením. Každý člověk je jedinečný a přesto jsme všichni v jádru stejní“.

O galerii Azyl

Azyl Bar-Galerie je spojení moderní kavárny a baru s galerií. V Azylu se pořádají měsíční autorské výstavy obrazů nebo fotografií. Kavárna a bar Azyl vám zajistí oslavu narozenin nebo jiných příležitostí a připraví pohoštění dle domluvy.

V Azylu vystavovali od založení v roce 1990 například tito známí výtvarníci a výtvarnice:


Peter Nižňanský, Zdeněk Netopil, František Ringo Čech, Laco Deczi, Jiří Ptak, Mudra, Netrval, Milan Kasl, Barbora Renčová, Jana Vrtělová, Varvara Divišová, Herbert Kisza, Zdeněk Živný, Roman Sejkot, Tomáš Šolc, Tomáš Kůs, Stanislav Trigo Tříletý, Renata Vlašínová, Pavel Hauer, Jiří Havlík, Patrik Saudek, Jaroslava Měšťanová, Petrusco, Ondřej Kubát, Marek Brodský, Vlasta Třešňák, Jan Košťál, Stanislav Tyšer, Milan Pěna Váchal, 0ldřich Bubák, Aisha Kristová, Katka Pražská, Václav Hynčík, Robert Nevřenský, Miloslav Hrubec, Jana Soukeníková, Jarmila Krynická, Jiří Končel.


AZYL Bar Galerie Kavárna - kontakty

Veleslavínova 17, Plzeň, 301 00


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 22.08.2016 09:13




13 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka